تاماریلو میوه ای است که شبیه میوه گل ساعتی بوده و با این میوه توصیف می شود. برخی ادعا می کنند که این میوه به گوجه فرنگی شبیه است در حالی که برخی دیگر معتقدند تاماریلو نسبت به گوجه فرنگی شیرین تر ، و دارای مزه تندی است.
تاماریلو، یک میوه خوشمزه و محبوب است که از گذشتههای دور در مناطق گرمسیری به عنوان یک میوهی محبوب مصرف میشود. این میوه با طعم شیرین و خوشایندش محبوبیت زیادی در بین مردم دارد و همچنین از نظر تغذیهای نیز خواص بسیاری دارد. در این مقاله، با تاماریلو به عنوان میوهای دلپذیر و مفید آشنا میشویم و برخی از خصوصیات و فواید آن را بررسی میکنیم.
تاریخچه تاماریلو
تاریخچه تاماریلو به گذشتهی دور باز میگردد. این میوه از نسلها پیش از ما به عنوان یک منبع غذایی ویژه مورد استفاده قرار میگرفته است. در مناطق گرمسیری مانند آفریقا، آسیا و آمریکای جنوبی از تاماریلو به عنوان یک منبع غذایی باارزش استفاده میشود. از آنجایی که این میوه از محصولات درخت پالم تاماریلو به دست میآید، معمولاً به عنوان "میوهی پالم" نیز شناخته میشود
۵ خاصیت تاماریلو برای بدن
- خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
- فشار خون را تنظیم می کند.
- به سلامت چشم کمک می کند.
- ممکن است به طولانی شدن عمر نیز کمک کند.
- متابولیسم بدن را بهبود می بخشد.
ارزش غذایی تاماریلو در هر ۱۰۰ گرم
- ۳۰ کالری
- ۲۵ گرم کربوهیدرات
- ۰۳ گرم پروتئین
- ۰۳ گرم چربی
- ۱ گرم فیبر
- ۱،۶۳۷ واحد بین المللی ویتامین A (بیش از ۱۰۰ درصد DV)
- ۵ میلی گرم ویتامین C (50 درصد DV)
- ۰۹ میلی گرم ویتامین E (14 درصد DV)
- ۸ میلی گرم آهن (۸ درصد DV)
- ۳۲۱ میلی گرم پتاسیم (۷ درصد DV)
- ۱۰ میلی گرم کلسیم (۱ درصد DV)
علاوه بر موارد فوق، تاماریلو حاوی فولات، نیاسین، تیامین، مس، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم و روی است.
هشدارها
مورد گزارش شده زیادی در مورد حساسیت تاماریلو وجود ندارد، اما یک مطالعه برای تعیین اینکه آیا حساسیت غذایی وجود دارد یا خیر، انجام شده است. یک شرکت کننده پس از ۱۲-۲۴ ساعت بعد از مصرف تاماریلو کهیرهایی را روی پوست خود مشاهده کرد. مانند همه مواد غذایی، اگر شما فکر می کنید که شما ممکن است به آن حساسیت داشته باشید، بلافاصله پس از دیدن نشانه ها به پزشک مراجعه کنید.
سخن نهایی:
تاماریلو (Tamarillo) علاوه بر مزایای متعدد از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، کمک به بینایی بهتر شما، کمک به عملکرد مناسب متابولیسم و منافع ویتامین C در طول عمر می تواند یک چاشنی خوشمزه غذا باشد. سعی کنید تاماریلو را به عنوان عطر و طعم دهنده جدید برای وعده های غذایی مورد علاقه خود استفاده کنید.
برگرفته از سایت مجله سلامت