طرز تهیه لواش به همراه سس موتزارلا، کنگر فرنگی و گردو، یک غذای خوشمزه برای گیاه خواران
طرز تهیه لواش به همراه سس موتزارلا، کنگر فرنگی و گردو، یک غذای خوشمزه برای گیاه خواران

طرز تهیه لواش به همراه سس موتزارلا، کنگر فرنگی و گردو، یک غذای خوشمزه برای گیاه خواران، اگر شما نیز علاقه به رژیم غذایی گیاه خواری دارید و به دنبال غذاهای خوشمزه و متنوع هستید، پیشنهاد می کنیم این مقاله را مطالعه کنید. ما در این مطلب به معرفی یکی از این غذاها پرداخته ایم.

لواش به همراه سس موتزارلا، کنگر فرنگی و گردو

این نوع روش پخت برای کنگر فرنگی با نام à la Grecque شناخته شده است. طعم بی نظیر سس آن می‌تواند برای همه افراد لذت بخش باشد. شما می‌توانید از موارد دلخواه دیگر برای طعم بخشیدن استفاده کنید اما این گزینه‌ها بسیار عالی خواهد بود. لواش یک نان سنتی است که ضخامت بسیار کمی دارد. تهیه آن بسیار ساده است و می‌توان با اضافه کردن دانه‌ها و ادویه‌های دیگر همچون سماق، طعم بهتری به آن بخشید. اگر زمان کافی برای تهیه این غذا را ندارید می‌توانید آن را با لواش آماده سرو کنید.

(برای  ۴ الی ۶ نفر)

مواد لازم:

  • یک کیلوگرم کنگر فرنگی
  • نصف لیموی تازه
  • یک قاشق غذاخوری سرکه سیب یا سرکه سفید
  • یک عدد پیاز کوچک
  • نصف هویج
  • یک عدد برگ بو
  • یک قاشق غذاخوری از گیاهان معطر همچون آویشن
  • یک حبه سیر
  • ۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون
  • ۴۰۰ میلی لیتر آب
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • برگ سالاد
  • لواش مزه دار شده با سماق

مواد لازم برای سس گردو:

  • ۵۰ گرم گردو
  • ۴۰ گرم خمیر نان
  • ۷۵ میلی لیتر آب لیمو
  • پوست لیمو یک دوم قاشق چایخوری
  • دو حبه سیر
  • ۱۰۰ میلی لیتر آب یخ
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • سه و یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون

مواد لازم برای تهیه لواش:

  • ۱۷۰ گرم آرد ساده الک شده
  • یک قاشق غذاخوری آرد سبوس دار
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۸۵ میلی لیتر آب یخ
  • دو قاشق چایخوری سماق

طرز تهیه:

ابتدا باید کنگر فرنگی را بپزید. لیموی برش خورده را در یک ماهیتابه بزرگ با سرکه سیب، پیاز، هویج، برگ بو، سیر و گیاهان معطر قرار دهید. روغن زیتون، آب، یک دوم از فلفل سیاه و یک و یک دوم از نمک را به آن اضافه کنید. کنگر فرنگی را برش دهید و به ماهیتابه اضافه نمایید. زمانی که همه کنگر ها آماده شد، آب کافی به آن اضافه کنید تا روی کنگرها را بپوشاند.

اجازه دهید بجوشد و سپس آن را با حرارت متوسط بپزید. بعد از پخته شدن کنار بگذارید تا کمی خنک شود. برای تهیه سس گردو، گردوها، آب لیمو، پوست لیمو، سیر، خمیر نان، آب یخ و نمک را در یک غذاساز بریزید. روغن را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. سپس طعم آن را بچشید و در صورت نیاز دوباره به آن نمک اضافه کنید.

برای تهیه نان لواش، فر را با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم کنید. آرد، شکر و نمک را با هم ترکیب کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و آب یخ را به ترکیب اضافه کنید و خوب به هم بزنید. اگر زیاد خشک بود می‌توانید آب بیشتری اضافه کنید. اما اگر مرطوب بود باید آرد سبوس دار بیفزایید. آن را به مدت ۴ دقیقه با سرعت کم تا متوسط هم بزنید. بعد از آماده شدن به مدت ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهید.

تکه‌هایی به اندازه گردو بردارید و در سطح پوشیده شده با آرد قرار دهید. آن را باز کنید و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید. سپس آن را بپزید تا طلایی رنگ شود. بعد از ۱۵ دقیقه از فر خارج کنید و روی آن باقی مانده روغن را بریزید و سماق بپاشید. برای سرو کردن کافیست برگ سالاد را در بشقاب بچینید و سپس روی آن پنیز موتزارلا بریزید و سپس کنگرهای پخته شده را قرار دهید. هویج، لیمو و موسیر قرار دهید .سپس سس را روی آن بریزید و با نان لواش میل کنید.

برگرفته از سایت مجله سلامت